Reiki Healing

Jeg er uddannet i Reiki Healing.
Jeg bruger både Reiki Healing som en individuel behandling og sammen med Body SDS. Når det er en kombineret behandling afsluttes der med Reiki Healing, dette er min erfaring, at det er den måde det virker bedst for klienten, altså dig.
Uanset hvilken form for behandling du vælger starter vi altid med en kort snak inden. Dette for, at afklare hvad du ønsker at få ud af behandlingen, samt hvilket fokus du ønsker, jeg skal have.
Under en Reiki Healing vil der blive afspillet Reiki Healing musik.
Kort om Reiki Healing
Vi udsættes dagligt for belastninger og forskellige stresstilstande. Enhver belastning, fysisk såvel som psykisk, vil på længere sigt medføre en forstyrrelse af balancen i det autonome nervesystem.

Reiki Healing er en over 2500 år gammel  behandlingsmetode, vider udviklet af Dr. Mikao Usui 

Reiki er japansk, hvor Rei = ånd og Ki = energi 

Reiki er “Universel Livsenergi”. Alt i universet er energi; fra det mindste molekyle og ud til det største solsystem. 

Ved Reiki Healing overføres “Universel Livsenergi” til modtageren. Reiki- energien genopretter balance i krop og sjæl, opløser blokeringer i kroppen, styrker immunforsvaret, udrenser affaldsstoffer og øger kroppens naturlige evne til at helbrede sig selv. Vi får derved et bedre velbefindende , hvilket igen gør os i stand til at blive mere livsglade.

Man kan måske sammenligne det med, at der bliver fyldt rent vand ned i det snavsede vand. Det kan give lidt bølger og blive blandet lidt rundt for til sidst, at falde til ro. Stille og roligt bliver vander med tiden renset, når det rene fylder mere end det snavsede.

Reiki Healing øger energistrømmen i ens aura, hvilket gør at vi får mere livsenergi og styrke til tanker, handling samt større modstandskraft mod sygdomme  (Healingen hjælper til med at genoprette balancen i den fysiske krop via afbalancering af centralnervesystemet, hvorved immunforsvaret styrkes.)

Man behøver ikke være syg for at modtage healing. Reiki bruges også forebyggende og er ganske effektiv sammen med andre behandlingsformer.

Reiki virker såvel på fysiske som på psykiske udfordringer.

At modtage en Reikihealing kan føles som varme, som afstressende og som en særlig lethed i krop og sind. Efter selve behandlingen arbejder healings-energien videre i kroppen.
Det er vigtigt, at drikke meget vand resten af dagen, da der bliver sat gang i en form for udrensning af energierne.