Reiki Healing

Jeg er uddannet i Reiki Healing.

Jeg bruger primært denne uddannelse til, at kunne skabe ro i kroppen efter en Body S|D|S behandling.

Kort om Reiki Healing
Vi udsættes dagligt for belastninger og forskellige stresstilstande. Enhver belastning, fysisk såvel som psykisk, vil på længere sigt medføre en forstyrrelse af balancen i det autonome nervesystem.

Reiki Healing er en over 2500 år gammel  behandlingsmetode, vider udviklet af Dr. Mikao Usui 

Reiki er japansk, hvor Rei = ånd og Ki = energi 

Reiki er “Universel Livsenergi”. Alt i universet er energi; fra det mindste molekyle og ud til det største solsystem. 

Ved Reiki Healing overføres “Universel Livsenergi” til modtageren. Reiki- energien genopretter balance i krop og sjæl, opløser blokeringer i kroppen, styrker immunforsvaret, udrenser affaldsstoffer og øger kroppens naturlige evne til at helbrede sig selv. Vi får derved et bedre velbefindende , hvilket igen gør os i stand til at blive mere livsglade.

Man kan måske sammenligne det med, at der bliver fyldt rent vand ned i det snavsede vand. Det kan give lidt bølger og blive blandet lidt rundt for til sidst, at falde til ro. Stille og roligt bliver vander med tiden renset, når det rene fylder mere end det snavsede.

Reiki Healing øger energistrømmen i ens aura, hvilket gør at vi får mere livsenergi og styrke til tanker, handling samt større modstandskraft mod sygdomme  (Healingen hjælper til med at genoprette balancen i den fysiske krop via afbalancering af centralnervesystemet, hvorved immunforsvaret styrkes.)

Man behøver ikke være syg for at modtage healing. Reiki bruges også forebyggende og er ganske effektiv sammen med andre behandlingsformer.

Reiki virker såvel på fysiske som på psykiske udfordringer.