Body SDS Behandling

Inden selve behandlingen, har vi en kort samtale. Her kan du fortælle, om der er nogen særlige problemer eller emner, du synes er væsentligt at få fortalt. Jeg vil også stille nogle relevante spørgsmål og på den måde få det bedste udgangspunkt for behandlingen. En Body SDS behandling er et samarbejde mellem dig og mig og derfor er samtalen vigtig, for at jeg ved, hvad du ønsker, at få ud af behandlingen.

Efter samtalen forlader jeg lokalet og du lægger dig på briksen på ryggen med tæppet over dig.
For at opnå den bedste effekt af behandlingen anbefaler vi, at du ligger afklædt i trusser/underbukser og evt. en bh eller undertrøje. Du vil være dækket af tæppet under hele behandlingen. Du bliver behandlet på begge sider af kroppen, derfor kommer du til både, at ligge på ryggen og på maven.

Behandlingen har fokus på at løsne spændinger og øge lymfe-og blodgennemstrømning i kroppen. Dette øger næringen i cellerne og forbedrer udskillelsen af affaldsstoffer.
Når der arbejdes dybt med de forskellige spændinger, begynder kroppen og psyken at slappe af, hvilket skaber en tilstand af indre ro. I denne tilstand kan kroppen lettere restituere og har bedre betingelser for at komme sig i forbindelse med sygdom og skader. De fleste oplever de får energi og overskud efter behandlingen.

Spændinger opstår pga dårligt bevægemønstre, usund kost, overanstrengelse, stress og høje forventninger, angst, sorg og uforløste eller undertrykte følelser. Spændinger nedsætter blodgennemstrømningen til cellerne, hvilket nedsætter funktion og skaber hurtigere ældning af kroppens væv. Symptomerne kan være stivhed, myoser og muskelsmerter, træthed og manglende overskud, hovedpine, koncentrationsbesvær, inflammationer og nedsat immunsystem.

Jeg har erfaringer med at:
– Reducere eller fjerne smerter og spændinger
– Skabe mere energi og fysisk overskud
– Forbedre fysisk restitution i forbindelse med sport
– Øge smidighed
– Skabe indre ro, velvære og psykisk overskud
– Øge koncentration og mental præstation
– Bearbejde stress, depression eller psykiske ophobninger.

Efter behandlingen taler vi om, hvordan du har det nu og hvad der kan være en god ide, at have fokus på det næste stykke tid.

En behandling fra start til slut varer ca. 55 min.

Online Booking

Efteruddannelse hos Body SDS:

2023Samtalebaseret supervision v. Henrik Kalsbøll4
2023Fod: Knyster, platfod & hammertæer v. Michael Iven & Zarbina Andersen6
2023Skulder Bursitis v. Niels Anders Thorn6
2023Sygdomslære: Astma & Bronkitis v/Keven Bruun12
2023Samtalebaseret supervision v/Lotte Justesen4